juni 20

Voorlezen, Langelinden huis, Gemeente Boxtel

Ochtend: Voorlezen voor KDV en Peuters

Voorlezen voor de allerkleinsten

Zoals de afgelopen jaren worden de kinderen van de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen uitgenodigd voor een bezoekje aan de spiegeltent.  Het programma is : elke groep komt op eigen gelegenheid naar de spiegeltent, dan worden ze op de rode loper welkom geheten en gaan ze naar binnen.

Binnen laten we ze eerst de vele spiegeltjes zien en dat het daarom de spiegeltent heet.

Dan start het voorlezen door een van onze vrijwillige voorlezers. Daarna een beker limonade met koek en wordt het afgerond.

Sommige groepen gaan dan direct terug en sommige groepen blijven dan nog even in het park en gaan naar het kasteel kijken.

Veel plezier toegewenst!!

Tijd: van 9.30 uur  – 11.30 uur
Vrije inloop.

Middag: Bewoners Lange Lindenhuis genieten
– op uitnodiging-
 

Het Lange Lindenhuis in Boxtel biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Het Langenlindenhuis maakt van wonen genieten. Net als bij alle andere locaties van Dagelijks Leven is er alles aan gedaan om mensen met dementie zo fijn en zo gewoon mogelijk te laten verder leven. Meer informatie over het Langelindenhuis

Op dinsdag 20 juni komen wij, met bewoners en familie, vrijwilligers en medewerkers een middagje naar de Spiegeltent op Stapelen, voor een gezellig samenzijn. We duimen voor een zonnige dag om te genieten van lekker eten, muziek en elkaar! Het programma start om 12.15 uur en duurt tot 16.30. Naast een High Tea gaan we genieten van een optreden van Jos Vervoort, Kees Doevendans en Adrie van Osch met hun muzikale programma “Ja Zuster Nee Zuster”.

Tijd: 12.15 uur – 16.30 uur
Op uitnodiging

 

Avond: Gemeente Vrijwilligersavond Vincentius

Vanavond een dankavond voor de vrijwilligers van Vincentius, de Voedselbank, de Voedseltuin en de maatjes. Deze wordt aangeboden door gemeente en Contour de Twern!