juni 6

Stichting Joost en JukeBox

Ochtend: JOOST

Voor commissieleden en actieve bewoners

Op 6 juni is de tent in de ochtend gereserveerd voor Woonstichting JOOST. Zij nodigt haar commissieleden uit en overige actieve bewoners en vrijwilligers als er daarna nog voldoende plaats is. Samen met Maartje van Buurtbinders en acteur Peter van der Poort alias ‘Haagse Harrie” verzorgen zij een leuk interactief programma.
Maar bovenal bedanken zij bewoners voor hun inzet het hele jaar door met een drankje, wat lekkers en een gezellig samenzijn.

Tijd: Van 9.00 uur – 12.30 uur

 

Vanaf 19.30 uur: Juke Box

Amazing avond Popkoor JukeBOX 

Heerlijk een avondje meezingen… Dat is het idee van deze Popkoor JukeBOX-avond.  Dit keer geen concert maar een heerlijke meezingavond op pop-liedjes die je allemaal kent. Samen worden we een levende Jukebox die je in het hele park Stapelen kunt horen. Jong en oud is welkom. Dus vind je zingen leuk en zou dat ook wel een keertje in ons koor willen doen? Of ben je benieuwd naar Popkoor JukeBOX en wil je weleens ervaren hoe het is om samen met een fijne groep koorleden te zingen?  Of heb je gewoon nog niks te doen op dinsdagavond 6 juni en denk je: doe eens gek, ik ga zingen. En je neemt een vriend of vriendin mee. Of niet. Dat mag ook. 

Wat je reden of achtergrond ook is: je bent van harte welkom op de Amazing Avond van Popkoor JukeBOX in de Bon Salon. Op dinsdag 6 juni. Inloop vanaf 19.30 uur en we zingen vanaf 19.45 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. En het is geheel vrijblijvend. Doe met ons mee en zing. De teksten zijn op het scherm te zien, hierdoor kan iedereen naar hartenlust meezingen. En natuurlijk je favoriete nummer aanvragen. Muziek horen en de tekst zien, dat wordt heerlijk meezingen.  Ben je erbij?