juni 15

Voorlezen, Zorggroep Elde en Conferfore 

Ochtend: Voorlezen voor de kleintjes

Voorlezen voor de allerkleinsten

Zoals de afgelopen jaren worden de kinderen van de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen uitgenodigd voor een bezoekje aan de spiegeltent.  Het programma is : elke groep komt op eigen gelegenheid naar de spiegeltent, dan worden ze op de rode loper welkom geheten en gaan ze naar binnen.

Binnen laten we ze eerst de vele spiegeltjes zien en dat het daarom de spiegeltent heet.

Dan start het voorlezen door een van onze vrijwillige voorlezers. Daarna een beker limonade met koek en wordt het afgerond.

Sommige groepen gaan dan direct terug en sommige groepen blijven dan nog even in het park en gaan naar het kasteel kijken.

Veel plezier toegewenst!!

Start: vanaf 9.30 uur

Vanaf 20.00 uur: “Something inside so Strong”

door Con Fervore, Voices & Adventures of Wonderband

Beleef deze avond de kracht van vocale muziek, met drie enthousiaste optredens van de Zanggroep Con Fervore, Adventures of Wonderband en Popkoor Voices. Swingende popmuziek, stevige rock maar ook breekbare luisterliedjes en heel verrassende covers. Aangename muziek die je boeit én prikkelt om mee te bewegen, gezellig mee te neuriën of te zingen. Al onze muzikale vocale krachten komen bij elkaar in de slotsong Something inside so strong (Labi Siffre). Meezingen wordt sterk aanbevolen!

 Adventures of Wonderband

Adventures of Wonderband bestaat uit drie vrouwen. Zij zijn steeds op zoek naar hun eigen identiteit, de eigen draai die zij kunnen geven aan bestaande nummers. Zij kleuren daarbij buiten de lijntjes. Het optreden bij het Dorpsfeest is een try-out voor de Culturale van 2023 op 16 september bij Podium Boxtel.

Zanggroep Con Fervore

Een Boxtelse zanggroep die de naam eer aan doet: met passie en plezier zingen circa vijfentwintig leden meerstemmige nummers. Van Nederlandstalige en Engelse tot Zweedse pop/rock en musicalnummers. Een gevarieerd programma met begeleiding van Quirien op piano en Mirjam onze dirigente. Wij zien u graag bij het Boxtels Dorpsfeest in de Spiegeltent in het kasteelpark Stapelen.

Popkoor Voices

De vijfendertig zangeressen en zangers van Popkoor Voices (uit Liempde en de regio) zingen enthousiast een gevarieerd meerstemmig repertoire van Engelse- en Nederlandstalige popsongs. Eigentijdse muziek die je blijven boeien, zoals ‘Rollercoaster’ van Danny Vera, maar ook bekende popclassics van Coldplay, U2, Adèle en Ed Sheeran. Dirigente is Miriam Mattheeuwsen-van den Boer, instrumentale ondersteuning wordt verzorgd door ons Voices-orkest, onder leiding van John Pouwels.

We kijken uit naar jullie komst, meezingen wordt sterk aanbevolen!

Tijd:  20.00 uur – 22.00 uur
Vrije inloop