juni 1

DJ workshop, Petanque, Byrds on the Wind 

Ochtend: DJ workshops voor diverse scholen in gemeente Boxtel

DJ workshops op 30, 31 mei & 1, 2 juni bij de Spiegeltent in Park Stapelen. Tijdens de DJ introductie workshop maken de kids kennis met het DJ vak en leren zij de tips en tricks van het draaien. Alle kinderen krijgen een eigen dj-set en kunnen zelf creatief en muzikaal aan de slag gaan.

Naast dat het een hele leuke, leerzame ervaring is voor de kinderen staat er ook iets op het spel. Namelijk een plek op de line-up voor het gloednieuwe Beach Break KIDS Festival dat plaats zal vinden op zondag 25 juni bij Recreatiepark de Langspier. Meer informatie over dat KIDS Festival vind je op https://www.beachbreakfestival.nl/

Tot op 30, 31 mei of 1, 2 juni. Wij hebben er nu al zin in!

Tijd: 9.00 uur – 12.00 uur
Voor de betreffende scholen

Middag: Petanque en Franse chansons

Jenris, een samentrekking van onze namen Jean en Henri. Wij, Hans Smit en Henk de Windt, spelen Dylan, Cohen, JJ Cale, etc. En nog wat Franse nummers vanwege Jeu de Boules deze middag. En wie weet .. Grönemayer, Ray Charles, Cockney Rebel?!

Dus als je zin hebt….  en mensen weet voor een gezellig bakkie / borreltje in de middag.. be our guest!

 

Tijd: 13.30 uur

Avond: Byrds on the wind

Ouderwets genieten van goede muziek!

Byrds on the Wind gaat op donderdag 1 juni de Spiegeltent weer in een ouderwetse danstent veranderen: Bon Salon-Dans Salon.

Met herkenbare en swingende nummers uit de popgeschiedenis gaat Byrds on the Wind de aanwezige bezoekers verleiden om de dansvloer van de Spiegeltent te vullen. Bij de vele populair songs zoals nummers van de Beatles, Stones, Kinks, Golden Earring(s), Shoes, Troggs, Sandy Coast etc. uit de jaren 60 en 70 is het ook moeilijk om stil te blijven zitten. Mochten de bezoekers op deze avond middels hun kleding de sfeer van die jaren willen benadrukken zou Byrds on the Wind dat alleen maar fantastisch vinden.

Dan wordt het zeker een ouderwetse danstent-avond.

Tijd: inloop vanaf 19.30 uur, optreden vanaf 20.00 uur

Vrije inloop.