JUNI 20

Gildenbonds-harmonie Boxtel, Björn van der Doelen

Avond: Muziek door de Gildenbondsharmonie Boxtel, met Björn van der Doelen

Bonds Salon Concert 2024

Vorig jaar vermaakte de Gildenbondsharmonie het talrijk opgekomen publiek met een keur aan zomerse muziekjes. Daarbij waren solo’s te horen voor saxofoon en trombonetrio maar natuurlijk behoorden ook de liedjes waarin het orkest de Boxtelse singer-songwriter Harry Hendriks begeleidde tot de hoogtepunten van dit zonnige concert.     

Dit jaar heeft het orkest onder leiding van Xavier Scheepers opnieuw een heerlijk luisterprogramma samengesteld waarbij publieksfavorieten uit het harmonierepertoire afgewisseld worden met bekende popklassiekers of bekende stukken als Children of Sanchez.

Speciale gast op 20 juni is Bjorn van der Doelen, rebelse Brabander die zich na zijn voetbalcarrière niet alleen als singer/songwriter ontwikkelde, maar ook bekend werd als rebelse Brabander die zich op ludieke wijze inzet voor zijn idealen. Inmiddels heeft deze Parel van Brabant een aantal goed ontvangen albums op zijn naam staan. Op het podium lardeert hij zijn liedjes met gesproken observaties, bedenkingen en allerlei anekdotes die laten zien dat van der Doelen een goed oog voor de wereld om hem heen EN veel gevoel voor humor heeft

Tijd: 20.15 uur – 22.30 uur