JUNI 6

Zorggroep Elde Maasduinen, Lundi Soir, MUBO

Ochtend: Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM)

Informatie volgt.

Tijd: 10.30 uur – 12.00 uur

Middag: Lundi Soir Petanque

LUNDI SOIR is een gezellige damesclub die wekelijks Jeu de Boules spelen. Anders dan de naam doet vermoeden speelt Lundi Soir elke donderdagmiddag.
Donderdag 6 juni viert Lundi Soir haar jaarfeest in en bij
de Spiegeltent Bon Salon. 

Tijd: 13.00 uur – 16.30 uur

Avond: Vrijwilligers Museum Boxtel (MUBO)

Het was op 16 maart 2014 dat MUBO haar deuren voor publiek heeft geopend. De afgelopen tien jaar hebben bijna vijftig vrijwilligers zich met hart en ziel ingezet om MUBO te maken wat het nu is. Een uniek museum in Boxtel dat als enige de geschiedenis van Boxtel vertelt en daarmee het historisch erfgoed waarborgt en exposeert. Velen hebben het museum al weten te vinden. Niet alleen bezoekers, maar ook partijen uit het onderwijs en de culturele sector om met elkaar samen te werken, kansen te benutten en culturele projecten op te zetten. MUBO is inmiddels een begrip in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde.

Als dank en blijk van waardering voor alle inzet nodigt het bestuur de MUBO-vrijwilligers (met partner) van harte uit voor een gezellig en ontspannen vrijwilligersbijeenkomst op donderdag 6 juni. 
Het tienjarig MUBO-jubileum maakt dat gekozen is voor een extra feestelijke locatie, de Spiegeltent Bon Salon in het park van kasteel Stapelen.
Naast ontmoeting, een hapje, drankje en entertainment blikt MUBO deze avond terug op de afgelopen tien jaar blikt vooruit naar de komende tien jaar

Tijd: 17.00 uur – 22.30 uur