juni 8

Angelaschool, Kunstlicht99 en BOF 

Angelaschool : Een klein kunstmuseum

Kunstwerken groep 1-2

De groepen 1-2 van de Angelaschool gaan als afsluiting van hun project “het Museum” op bezoek bij Bon Salon. In de 5 kleutergroepen is er de afgelopen weken, door alle kinderen hard gewerkt aan allerlei kunstwerken die nu in de klas hangen.

Ook is er een gezamenlijk kunstwerk gemaakt per klas. Deze 3D werken worden geëxposeerd op donderdag 8 juni in de Spiegeltent. Bon Salon is dan voor even in een klein museum veranderd waar de kleuters uiteraard een bezoekje aan gaan brengen.

Tijd: 9.30 uur – 11.30 uur

Kunstlicht99 : Workshop Monoprint

Unieke druktechnieken leren

Monoprint is het maken van een prachtige unieke print op papier. De afdruk wordt gemaakt met acrylverf of inkt met behulp van een een roller. Door gebruik te maken van allerlei materialen zoals karton, stoffen, touw en dingen uit de natuur ga je experimenteren met vorm en kleur. Tijdens deze workshop laten we je zien hoe deze milieuvriendelijke druktechniek in zijn werk gaat. Na afloop neem je je eigen unieke kunstwerk mee naar huis. We adviseren je oude kleding aan te doen of een schort te dragen.

Deze 2,5 uur durende workshop gefaciliteerd door Kunstlicht99 wordt gegeven door; illustrator Marjolein Krijger, kunstenaar Nantsje Vonk-Rienstra en kunstenaar Gisela Boleij. Materiaal, koffie, thee en een kleine versnapering zijn inbegrepen. Aanvang is 13:00 tot 15:30 uur. De workshop is voor iedereen die zin heeft zich creatief te uiten of wil kennismaken met deze techniek.

Donderdag 8 juni 2023 13:00 – 15:30

Minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers, geïnteresseerden graag opgeven via gisela@giselaboleij.com

BOF : Ondernemen in roerige tijden – tijdens de pre-BOT

Door Bibliotheek Boxtel en Brabants Centrum

Hoe blijf je jezelf als ondernemer steeds vernieuwen? In deze tijd waar de ene crisis de andere opvolgt is innovatie, creativiteit en doorzettingsvermogen belangrijker dan ooit. Bibliotheek Boxtel en Brabants Centrum organiseren tijdens de pre-BOT van JCI Dommelland wederom een editie van de talkshow PRAAT. Ditmaal onder de titel ‘Ondernemen in roerige tijden’.

We gaan het natuurlijk hebben over de ondernemers die finalist zullen zijn voor de Boxtelse Ondernemers Trofee, maar zullen het vooral ook hebben over de nieuwe skills en visie die je als ondernemer in huis zal moeten hebben om de toekomst tegemoet te kunnen treden. Daarnaast gaan we het hebben over het belang van lokaal ondernemerschap.

Tijdens deze avond worden de finalisten van de Boxtelse Ondernemers Trofee bekend gemaakt. In samenwerking met Huis73 Boxtel en het Brabants Centrum belooft het een boeiende avond te worden. 

Kom je ook?

Tijd: Van 20.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 19:30)
Uiteraard met genoeg ruimte in het programma om te netwerken

Aanmelden niet nodig.