JUNI 10

JOOST,
Bezoekers-economie Boxtel 

Middag: JOOST, Gouden huurders 

Gouden huurders die vijftig jaar huren!

Gouden huurders zijn huurders die al vijftig jaar of langer bij JOOST huren. Dat is toch wel heel bijzonder! En daarom zet JOOST deze bewoners graag in het zonnetje. 
Maandagmiddag 10 juni organiseert JOOST een bijeenkomst voor deze ‘gouden huurders’ en wel op een bijzonder feestelijke locatie, de spiegeltent Bon Salon in het groene kasteelpark van Boxtel.

Tijd: 13.30 uur – 15.30 uur

Avond: Bezoekerseconomie Boxtel (Gemeente Boxtel)

Een netwerkbijeenkomst specifiek over de bezoekerseconomie en de economische visie van de gemeente Boxtel. Deze avond biedt deelnemers een unieke gelegenheid om te horen over de laatste ontwikkelingen van het uitvoeringsprogramma voor de bezoekerseconomie, de parallellen met de nieuwe op te stellen economische visie en om actief deel te nemen aan interactieve sessies waarin we samen kansen en uitdagingen verkennen om onze lokale economie te versterken. Daarnaast is er ook alle tijd om elkaar te spreken en te netwerken.

Informeren en inspireren: illusionist en mentalist George Parker zal deelnemers als spreker en inspirator meenemen in veranderings- en vernieuwingsprocessen.

Netwerken en muziek: geniet van sfeervolle livemuziek door singer-songwriter Fabiana Dammers tijdens het netwerken en ideeën uitwisselen met collega-ondernemers.

Concrete mogelijkheden: bespreek hoe we de gemeente Boxtel aantrekkelijk maken en houden voor inwoners, ondernemers, toeristen en recreanten en hoe we gezamenlijk bezoekers van binnen en buiten Boxtel kunnen aantrekken en behouden.

Inbreng: de wensen en ideeën van de deelnemers zijn van groot belang. 

Voor aanmelding en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar economie@mijngemeentedichtbij.nl

Tijd: 19.30 uur – 22.30 uur