JUNI 17

Voorlezen, Vincentius Boxtel, ’t Brukels Muziekske

Ochtend: Voorlezen

Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar van de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in de gemeente Boxtel zijn via hun organisatie uitgenodigd om naar het voorlezen in de spiegeltent Bon Salon te komen luisteren.
De jonge kinderen worden als eerste welkom geheten en via de rode loper lopen ze de spiegeltent binnen, daar bekijken ze samen de tent met de vele spiegeltjes.
Daarna gaat Ger van Alphen de kinderen de kinderen voorlezen en vertellen over het boek: “De tijger slaapt”.
Na afloop worden de kinderen getrakteerd op een glaasje limonade met koek, bij goed weer is de traktatie buiten. Soms maken de begeleiders nog een rondje door het park en bekijken het kasteel. Voor elke groep wordt een uurtje gereserveerd.

Tijd: 9:30 uur – 11:30 uur

Avond: VincentiusBoxtel en samenwerkende vrijwilligers organisaties, met muziek van ’t Brukels Muziekske

Vrijwilligersfeest
Voor alle vrijwilligers van Contour de Twern, De Voedselbank, De Voedseltuin, Stichting Leergeld en VincentiusBoxtel.
Het vrijwilligersfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Boxtel.

Programma
1. Welkomswoord door Wethouder Marielle van Alphen
2. Spectaculaire modeshow
3. Pauze
4. Voetjes van de vloer met ’t Brukels Muziekske

De Vincentiusvereniging bekommert zich om iedereen in nood; ongeacht oorzaak, achtergrond of geloof. Enerzijds zet Vincentius Boxtel zich persoonlijk actief in voor de individuele mens. Anderzijds realiseren we projecten voor specifieke groepen. Ondanks onze verzorgingsstaat verkeren medemensen in achterstand, vaak onder erbarmelijke (financiële) omstandigheden. De vereniging heeft open oog en oor voor hun situatie en biedt hulp.

’t Brukels Muziekske
Een Boxtels muzikaal avontuur dat al bijna tweeëndertig  jaar de harten van luisteraars verovert! Deze blaaskapel, bestaande uit achttien gepassioneerde muzikanten van uiteenlopende leeftijden (van 16 tot 86 jaar), brengt een verrassende mix van stijlen ten gehore. Van Böhmisch tot pop, van feestmuziek tot rumba en tango, ze draaien er hun hand niet voor om.

De naam van de kapel vindt zijn oorsprong uit de wijk Breukelen in Boxtel waar vele jaren werd gerepeteerd 

Met hun aanstekelijke melodieën en vrolijke klanken hebben ze menig podium in Nederland en Duitsland betoverd. Van Bremen tot in het Sauerland, langs de kronkelende oevers van de Moezel en de majestueuze Rijn, ’t Brukels Muziekske heeft overal muzikale sporen achtergelaten.

Deze muzikale reis is als een kleurrijk tapijt, geweven met noten en harmonieën. Het publiek wordt meegenomen op een vrolijke dans door de tijd, waarbij de klanken van ’t Brukels Muziekske de lucht vullen en harten verwarmen.

Of je nu jong bent of jong van geest, ’t Brukels Muziekske laat je genieten van een muzikale ervaring die de ziel beroert en je voeten laat bewegen. 🎶🎺🎵

Tijd: 19.00 uur – 22.30 uur