juni 5

Hobbendonken en Bezoekers economie

Ochtend: Hobbendonken Bingo!

Bingo voor jong & oud op maandag 5 juni van 10:00 tot 12:00 uur.

Op maandagochtend 5 juni komen leerlingen van groep 6 van basisschool De Hobbendonken naar de Spiegeltent om samen met 75+ers uit Boxtel bingo te spelen. Vanaf 10:00 uur starten we. Nadat we kennis met elkaar gemaakt heben, beginnen we met de bingo. Hierbij worden jong en oud aan elkaar gekoppeld in teams. Rond 11:30 uur sluiten we af met een eenvoudige lunch en om 12:00 uur is de activiteit afgelopen.

Bent of kent u iemand die interesse heeft om deel te nemen aan deze gezellige activiteit waarbij samenwerking en verbinding voorop staan? Neem dan contact op met Jory Kerssens. Zij is bereikbaar op 0610967635.  

Middag: Inburgeraars op bezoek

WSD verzorgt in Boxtel (en acht andere Meierij-gemeenten) taalonderwijs aan inburgeraars. Enkele klassen brengen maandag 5 juni met hun docenten een bezoek aan spiegeltent Bon Salon. Ze maken kennis met de unieke sfeer van kasteelpark Stapelen en volgen  in de spiegeltent een interactieve taalles, compleet met een hapje, een drankje en enkele ontspannende activiteiten.

De bijeenkomst heeft een besloten karakter.   

Avond: Gemeente Boxtel

Stand van zaken: de bezoekerseconomie toegelicht.. 

 Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een belangrijke vervolgbijeenkomst over de bezoekerseconomie. Tijdens deze bijeenkomst delen we de laatste stand van zaken rondom de uitvoering van de visie en gaan met u in gesprek over de kansen en uitdagingen die de nieuwe Visie Bezoekerseconomie met zich meebrengt en hoe we gezamenlijk kunnen werken aan het versterken van de lokale economie.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Datum: Maandag 5 juni
Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Locatie: Spiegeltent – Park Stapelen

Wij willen graag samen met u kijken naar concrete mogelijkheden om bezoekers van buiten te trekken, te behouden en te laten terugkeren naar onze gemeente, maar ook hoe we onze gemeente aantrekkelijker maken en houden voor onze eigen inwoners. We willen onder andere met u bespreken hoe we de gastvrijheid en de kwaliteit van de dienstverlening kunnen verbeteren en hoe we kunnen inspelen op de behoeften en wensen van de verschillende doelgroepen.

Inspirerende voorbeelden
Tijdens deze bijeenkomst geven twee sprekers hun visie op de bezoekerseconomie en
worden er inspirerende voorbeelden gepresenteerd. De sprekers zijn Jack Monde, regisseur bezoekerseconomie, en een verrassende spreker uit het bedrijfsleven.
Uiteraard zal er ook ruimschoots de tijd zijn om te borrelen en na te praten. Dit gebeurt onder begeleiding van sfeervolle livemuziek van het duo Montis & Co.

Aanmelden en meer informatie
Voor aanmelding en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar
economie@mijngemeentedichtbij.nl.

Wij kijken uit naar uw komst om samen te werken aan een bloeiende gemeente en tevens om het hebben van een gezellig samenzijn!