mei 24

Jenaplanschool Molenwijk, Dans en muziek door kinderen/jongeren, Silent disco

Ochtend: Jenaplanschool Molenwijk

Jenaplanschool Molenwijk viert honderd jaar Jenaplanonderwijs  met een feestweek. Deze feestweek wordt feestelijk afgesloten tijdens het Boxtels Dorpsfeest.

Tijd: 8.30 uur – 13.00 uur

Middag/avond: Dans en muziek voor en door kinderen/jongeren

Het middag- en avondprogramma van de startdag van het Dorpsfeest Boxtel, vrijdag 24 mei,  is geheel en alleen bestemd voor jou en álle kinderen, jeugd en jongeren van Boxtel. Een spetterend programma met dans, muziek en tot slot een (silent) avonddisco.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur Dansschool UniQue
17.00 uur Angela’s Project
19.30 uur Dansschool UC Dance
20.00 uur Silent Disco

Tijd: 16.00 uur – 22.00 uur

Middag: Dansschool UniQue

Het Dorpsfeest Boxtel is blij met de komst en een spetterend optreden van de jonge dansers van Dansschool UniQue in het Kinder- en Jeugdprogramma.
Dansschool Unique biedt dansers vanaf 6 jaar oefenlessen in Hiphop/Streetdance of Kidsdance, onder begeleiding van ervaren docenten.
Unique helpt zowel beginnende dansers maar ook ervaren performers om samen te groeien en te stralen, waarbij zij tegelijk zich dansvaardigheden eigen maken.
De dansschool is gevestigd in het hart van Boxtel, in het pand van Daniel’s Gym aan de Markt.
Meer info vind je op www.uniquebysteffie.nl.

Tijd: 16.00 uur

Middag: Angela’s Project

Angela’s project bestaat uit leerlingen en oud-leerlingen van onze school en gaat onder de naam Angela’s Project als een soort muziek ambassadeurs diverse podia rond. Zo hebben zij het laatste jaar al opgetreden op het Slowlands festival, in DOK 12 en onlangs waren zij te zien op het Boer zoekt band festival. Elke dinsdag- en donderdagavond repeteren zij in het schoolgebouw van de Angelaschool.

Vrijdag 24 mei treden in de spiegeltent op:
6 Times bestaat uit een pianiste, twee goede zangeressen en een drummer. Het zijn zeer jonge muzikanten maar weten een goede setlist neer te zetten. Ze spelen onder meer songs van Adèle maar ook van Amy Winehouse.
Wanted. Jonge meiden die zeer goed zingen. Deze band bestaat uit een pianiste en twee zangeressen. De setlist is zeer verassend en van uitstekende kwaliteit.
Angela’s project. Super jonge band met akoestische gitaren, piano en vijf zangeressen. Ondanks hun jonge leeftijd zetten zij een mooi optreden neer.
Het dansteam komt ook: het is een jong team in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Ze staan onder de bezielende leiding van Laura Mazza, een oudleerling. Ze dansen op een mix van diverse dansstijlen.

Tijd: 17.00 uur

Avond: Dansschool UC Dance

Ook Dansschool UC Dance geeft dit jaar act de presence in het Dorpsfeest Boxtel met een te gek optreden van haar dansers. 
Dansschool UC Dance geeft op verschillende locaties in de regio
les in diverse dansstijlen.
Daarnaast kent UC Dance meerdere wedstrijdteams die deelnemen aan danswedstrijden bij dansorganisatie Shell we Dance onder leiding van onze coach Kai Tholen.
Afgelopen seizoen is het jongste selectieteam UCDK gestart, met dansers in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar. Deze groep met jonge meiden heeft in totaal al aan zes wedstrijden meegedaan, waarbij ze al diverse prijzen hebben mogen ontvangen! Op 24 mei zal UCDK bij het dorpsfeest een te gek optreden laten zien!

Tijd: 19.30 uur

Avond: Silent Disco

Vanaf 20.00 uur is de het podium, de vloer alleen voor jou! Je hebt tot nu veel dans en muziek gezien en gehoord op het podium van de Spiegeltent. Nu is de hele vloer voor jou en je maatjes, want tijd voor SILENT DISCO.
Bepaal zelf de muziek je wil horen, kies die muziek waarop jij maar ook je vrienden en vriendinnen lekker kunt dansen. Iedereen kan gewoon meedoen met deze silent disco, kom ook en dans enthousiast met ons mee!

Tijd: 20.00 uur