juni 2

DJ workshop, Modern Classic music school 

Ochtend: DJ workshops voor diverse scholen in gemeente Boxtel

DJ workshops op 30, 31 mei & 1, 2 juni bij de Spiegeltent in Park Stapelen. Tijdens de DJ introductie workshop maken de kids kennis met het DJ vak en leren zij de tips en tricks van het draaien. Alle kinderen krijgen een eigen dj-set en kunnen zelf creatief en muzikaal aan de slag gaan.

Naast dat het een hele leuke, leerzame ervaring is voor de kinderen staat er ook iets op het spel. Namelijk een plek op de line-up voor het gloednieuwe Beach Break KIDS Festival dat plaats zal vinden op zondag 25 juni bij Recreatiepark de Langspier. Meer informatie over dat KIDS Festival vind je op https://www.beachbreakfestival.nl/

Tot op 30, 31 mei of 1, 2 juni. Wij hebben er nu al zin in!

Tijd: 9.00 uur – 11.00 uur
Voor de betreffende scholen

Vanaf 17.00 uur: “Jubilee School Party” 

Spetterend muzikaal live event door Modern Classic Music School 


Vier op vrijdag 2 juni samen met alle MCMS (oud)leerlingen en onze MCMS-liveband het vijftienjarig jubileum van de Modern Classic Music School. Een spetterend muzikaal live-event in de Spiegeltent Bon Salon waar onze leerlingen – van 8 jaar tot 60+ – hun muzikale talenten aan je presenteren, soms solo maar meestal met de professionele ondersteuning van de MCMS-liveband.
> Van 17:00 uur tot 17:45 uur start het jubileumevenement met een ‘klein voorspeel moment’. Het podium is dan voor een aantal jeugdige solisten -met gitaar, piano of ukelele en/of mondharmonica- die je graag willen laten horen wat ze al geleerd hebben. Reuze stoer van ze!
> Van 18:00 tot 21:00 uur speelt de liveband van Modern Classic Music School samen met meer dan dertig leerlingen een set van twintig nummers. De leerlingen spelen en zingen een heel gevarieerd repertoire, van countrymuziek, golden oldies, gevoelige luistersongs, stevige rock- en actuele popmuziek. Natuurlijk is er ook een pauze gepland met een heel verrassend pauzeprogramma.
De Modern Classic Music School bestaat juni 2023 inmiddels vijftien jaar. Initiatiefnemers hiervan zijn Jeroen Pennings en Charlotte Pennings – Bouwer.
Zij vieren dit feest het liefste met livemuziek, leerlingen, vroegere leerlingen, alle warme muzikale contacten en de hele spiegeltent gevuld met enthousiast publiek.Charlotte en Jeroen zijn zich er erg van bewust dat zij dit jubileum alleen samen met alle leerlingen en docenten voor elkaar hebben gekregen. Zeker de twee jaren met de lockdowns waren niet altijd even gemakkelijk. Maar de leerlingen bleven ook toen de lessen volgen. ‘Dan maar digitaal, doen we!’ Vooral samen zijn we door soms moeilijke maar veelal fijne tijden gekomen. Samen met leerlingen, docenten, stagiaires (o.a. Rock Academie) en natuurlijk Charlotte en Jeroen.
Het Jubileum evenement kan door iedereen (kosteloos) bezocht worden.
We willen alvast onze speciale dank uitspreken aan de zorgzame organisatie van het Dorpsfeest Boxtel, Stichting Boxtel Vooruit, de Gemeente Boxtel en alle fijne vrijwilligers zoals onze drummer Huub! We kijken uit naar een fijn muzikaal feestje met een nog fijner applaus. Want zeg eens eerlijk: dat is toch MEGA vet? ‘Let’s rock and roll!’

T
ijd: 17.00 uur – 21.00 uur
Vrije inloop.