juni 9

Verhaaltjes en Volle Bloas

Ochtend en avond programma

Vanaf 10.15 uur : Verhaaltjestijd, vrije inloop

Elke week kunnen peuters op vrijdagochtend in de bieb naar een verhaaltje komen luisteren. Maar deze keer lezen we voor in de Spiegeltent! Ook nog op 16 juni.

Het is altijd een feestje! Ouders en opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.

10:15 – 10:45 uur, georganiseerd door de Bibliotheek Boxtel (Huis 73)

Gratis inloop

Vanaf 20.00 uur :  Rock & Soul met de Volle Bloas

Een flashback van 40 jaar 

De Volle Bloas is 40 jaar geleden in Boxtel uit een vriendengroep ontstaan. Op 3 april 1983 om precies te zijn. Gestart met 12 man en doorgegroeid naar nu 4 vrouwen en 19 mannen. Ons motto is met veel plezier Blaasmuziek ten gehore brengen wat het publiek aanspreekt. Om het zeer uitgebreide en gevarieerde repertoire te onderhouden en te vernieuwen wordt er wekelijks gerepeteerd onder leiding van een dirigente Marion Verhoof- Van der Pas.

De afgelopen 40 jaar heeft de Volle Bloas op zeer veel feesten en festivals, in binnen en buitenland, opgetreden en zijn de zelf georganiseerde jaarlijks terugkerende evenementen succesvol gebleken. Zoals Muziekskesfestijn; Petazzie! en thema avonden zoals Am Blauen Dommel en Once Upon a Time on Zandvliet; Back to the sixties in samenwerking met Two of Us; Circuskapel bij Circus Sijm; Festival Rue de l’Église.

Tijdens het Dorpsfeest bij Bonnie in Bon Salon in het park Stapelen gaat de Volle Bloas op vrijdag avond 9 juni een geweldige flashback naar  de Rock & Roll en Soul tijd uitvoeren. De Volle Bloas zal deze avond om 20:00 uur de spits afbijten met een instrumentale doorkijk naar de roerige 50er en 60er jaren hits. Vervolgens komt het combo van Peter Langenhuijsen en Ger van Rijn op het podium om hun optreden te laten over te vloeien in een gezamenlijk optreden. De Volle Bloas zal de avond afsluiten met medewerking van de zangeres Yvonne Brocken.

Tijdens het optreden zullen vele bekende artiesten de revue passeren van onder anderen good old Elvis Presley; Fats Domino; Bill Haley, Eddie Floyd; Wilson Picket; Same and Dave Three Degrees etc.

Start: Vanaf 19.30 uur inloop, vanaf 20.00u start concert.

Vrije toegang