mei 31

DJ workshop, Belevings theater, Böhmisch Brass Boxtel

Ochtend: DJ workshops voor diverse scholen in gemeente Boxtel

DJ workshops op 30, 31 mei & 1, 2 juni bij de Spiegeltent in Park Stapelen. Tijdens de DJ introductie workshop maken de kids kennis met het DJ vak en leren zij de tips en tricks van het draaien. Alle kinderen krijgen een eigen dj-set en kunnen zelf creatief en muzikaal aan de slag gaan.

Naast dat het een hele leuke, leerzame ervaring is voor de kinderen staat er ook iets op het spel. Namelijk een plek op de line-up voor het gloednieuwe Beach Break KIDS Festival dat plaats zal vinden op zondag 25 juni bij Recreatiepark de Langspier. Meer informatie over dat KIDS Festival vind je op https://www.beachbreakfestival.nl/

Tot op 30, 31 mei of 1, 2 juni. Wij hebben er nu al zin in!

Tijd: 9.00 uur – 11.00 uur
Voor de betreffende scholen 

Middag: Belevingstheater presenteert Kabaal in de keuken!


Als de baas boodschappen doet, gaat Sjef Kok van het restaurant het liefste slapen. Omdat hij zijn werk na al die jaren zooo ontzettend saaaaai vindt. En omdat hij dan kan dromen over wat hij eigenlijk het liefste wil: Dirigent zijn van zijn eigen orkest! Als de kinderen er nu toch zijn…. Sjef haalt alles uit de (keuken)kast om samen met zijn gasten een overheerlijk keukenorkest te maken!


Leeftijd: 4-8 jaar (onderbouw)

Tijden: 14:00 – 14:45 en 15:00 – 15:45
Aantal: Max. 15 kinderen – ouders zijn welkom om te blijven kijken.
Graag vooraf aanmelden, dat kan via deze link:  https://huis73.op-shop.nl/1398/kabaal-in-de-keuken

Avond: Muziek van de Böhmisch Brass Boxtel en..

Böhmisch meets Moravisch met try-out van Št’ástní Muzikanti

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur: Böhmisch Brass Boxtel
Wauw zeg! Dit voorjaar heeft Böhmisch Brass Boxtel zijn entree gedaan in Boxtel én binnen het blaasmuziekwereldje. In maart de tray-out gehad en in april jl. het eerste druk bezochte optreden. Böhmisch Brass Boxtel kondigt nu met trots aan dat de nieuw opgerichte blaaskapel Št’ástní Muzikanti de try-out heeft bij ons Dorpsfeest in Boxtel. Samen verzorgen we een gezellige avond met leuke en vrolijke muziek. Böhmisch Brass Boxtel is opgericht in het voorjaar van 2022. De blaaskapel bestaat uit 9 goed bevriende muzikanten die allen een passie hebben voor Böhmische en Mährische blaasmuziek.

Het idee om samen deze kapel op te richten is ontstaan tijdens een bezoek aan het festival Winter Woodstock Der Blasmusik in Oostenrijk eind maart 2022. De leden willen vooral gezellig samen muziek maken die het publiek aanspreekt. Omdat de enthousiasme, passie én drive ervan af spat is het streven een zo goed mogelijk niveau te halen. De kapel staat onder leiding van Johan van de Loo.

Tijd: 21.00 uur tot 22.15 uur: Št’ástní Muzikanti

In het voorjaar van 2023 is door enkele liefhebbers van Tsjechische blaasmuziek het idee ontstaan om een nieuwe blaaskapel op te richten. Met enthousiasme en jarenlange ervaring in diverse blaaskapellen zijn deze vrolijke muzikanten begonnen aan een nieuw avontuur. Onder de naam Št’ástní Muzikanti (vrolijke muzikanten) presenteren 9 goed bevriende muzikanten zich.

Het genre betreft met name Moravische blaasmuziek, met af en toe een uitstapje naar Böhmische klanken. Ons doel is om met plezier muziek te maken op een goed niveau. St’ástní Muzikanti staat onder de muzikale leiding van Henri van Breugel.

Tijd: 19.30 uur – 22.30 uur
Vrije inloop.