JUNI 5

ContourdeTwern, Mooche, Art of Omission

Ochtend/middag: ContourdeTwern, vrijwilligerslunch

Brede welzijnsorganisatie ContourdeTwern heeft zo’n 170 vrijwilligers die zich voor vele sociale projecten in Gemeente Boxtel inzetten. ContourdeTwern trakteert haar vrijwilligers deze middag op een gezellige lunch, in de spiegeltent Bon Salon, om onze waardering te uiten voor het vele werk dat zij steeds weer belangeloos doen met enorm veel passie en een groot hart!
Aanschuiven aan gezellig gedekte tafels, betekent niet alleen lekker eten, maar ook weer eens gezellig bijpraten met andere of nieuwe vrijwilligers ontmoeten. Een prima ontmoeting met lunch en wel op een sfeervolle locatie, zeker omdat de meeste vrijwilligers elkaar niet erg vaak ontmoeten.
De vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen!

Tijd: 12.00 uur – 14.00 uur

Avond: Muziek door Mooche en Art of Omission

 Two is company, three is a crowd, six is… Mooche!
De zes leden van vocal group Mooche (Ingrid de Visser, Anne Conneely, Roeland Van Rooy, Marty van der Staak, Filip Henderieckx en de Boxtelse Mariska de Bruijn) vormen samen eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken alleen hun eigen stemmen.

Het repertoire bestaat uit a capella pop- en jazznummers afgewisseld met prachtige ballads, uiteenlopend van The Script tot Bart Peeters en van Anouk tot Ed Sheeran. Bijna alle nummers zijn speciaal bewerkt voor Mooche, want de groep heeft (heel luxe!) twee arrangeurs in hun midden.

Met hun unieke mix van Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen staat Mooche garant voor een optreden vol mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale muziek.
De groep trad al drie keer eerder op in Spiegeltent Bon Salon en Mooche is blij om ook nu weer acte de présence te mogen geven in deze unieke omgeving. Dit keer wordt het tweede deel van deze muzikale avond verzorgd door Art of Omission. 
Heel graag tot ziens op woensdagavond 5 juni in de Spiegeltent!
Nice to Mooche you!

Art of Omission
Art of Omission is: Jan Verschueren – gitaar, zang, Jet Mathijssen – zang, Yvonne van Beers – zang, Peter van den Hurk – toetsen, zang.
Gastmuzikant: Bart Willems (percussie).

Art of Omission brengt een unieke mix van muziekstijlen en invloeden, waarbij ze het publiek meenemen in de wereld van: reizen, in de echte wereld, virtueel, in je eigen verbeelding of in de tijd. Je vertrekt, op zoek naar andere plaatsen en ervaringen, zonder precies te weten wat ze voor je gaan betekenen. Je vertrekt, omdat je het zelf wilt of gewoon niet anders kunt. Liefst met zo weinig mogelijk bagage – je neemt jezelf al mee. Afscheid van die ene plek die je ‘thuis’ noemt, hopend dat je je ook ‘thuis’ zult gaan voelen op je eindbestemming.
En altijd zit er wel een lied in – in het vertrek, de reis, de aankomst, het verdriet of de vreugde. Art of Omission is op zoek naar het hart van die liedjes, zonder opsmuk of overbodige bagage. Bekende en minder bekende parels uit de popmuziek in hun puurste vorm. De kunst van het weglaten.

Tijd: 20.00 uur – 22.30 uur