juni 17

Meezingen met Enjoy | Maeve

Meezingen met Enjoy koor uit Den Bosch

Vier het 10- jarige jubileum mee!

Wij zijn het Bosch meezingkoor Enjoy. Het is een gemengd koor met ongeveer 40 leden.  
Dit jaar vieren we ons 10 jarig bestaan.  We zingen voornamelijk Engelstalige liedjes uit de jaren 70 en wisselen dit af met gezellige Nederlandstalige meezingers. 

We treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op festivals en repeteren eenmaal per week onder leiding van onze dirigent Joep.
Onze geluidstechnicus Harrie zorgt voor de muzikale omlijsting.

Wij verheugen ons op uw bezoek in de spiegeltent, graag tot zaterdag 17 juni vanaf ca 14.30 uur.

Vanaf 20.00 uur: MAEVE brengt een heerlijke feestavond voor jou, je vrienden, je vader en je favoriete tante.

Na enige tijd samen te hebben gewerkt in een dinnershow is het tijd om ons eigen feestje te gaan bouwen. Michelle, Lara en Lotte starten daarom de nieuwe live-act: MAEVE. Een heerlijke act waarin wij door live zang en dans iedereen op de dansvloer krijgen. Van Proud Mary tot Jerusalema, van Abba tot Flemming. Wij zijn van alle markten thuis, thuis op elke markt, daarom passend voor elk feest. Zaterdagavond 17 juni vieren wij ons allereerste feestje. En wat voor een! We hebben een heerlijke avond voor jullie georganiseerd: wij treden voor de allereerste keer op, er is een bar met heerlijke drankjes en een muziekbingo gehost door een echte boxtelaar Tom Kurstjens.

De toegang is gratis, dus geen redenen om niet te komen en om ons debuut mee te vieren! Neem je vrienden, familie en dansschoenen vooral mee.Tijd: 20:00 deuren open, 20:30 start avond. En we eindigen het feestje om 22:30 uur.