juni 24 

Buchestelle en Stoke 

Vanaf 14.00 uur : Buchestelle

Samen met orkest Da Capo uit Den Bosch 

In 2004 vermeldde de lokale televisie te Boxtel een advertentie waarin stond: “Boxtelse Harmonie zoekt beginnende en gevorderde blazers”. Navraag leerde dat de advertentie niet op senioren was gericht en dat er geen gelegenheid was om overdag te oefenen.  Dat was vreemd, er waren immers genoeg oudere (ex-)muzikanten die nog tijd aan muziek willen besteden. Een aantal senioren nam de handschoen op en plaatste medio 2005 een oproep in het weekblad ‘Brabants Centrum’.  
Er reageerden ruim 20 personen op die oproep.

Op 26 november 2005 kwam de groep voor het eerst bijeen in de toenmalige Muziekschool onderdeel van Centrum voor de Kunsten “Toonhuis” in het Ursulagebouw aan de Baroniestraat. De bezetting was heel redelijk en o.l.v. dirigent dhr. Jan Buil, die verbonden was aan de Muziekschool werden de eerste muzikale stappen gezet. Op 28 november 2005 werd het seniorenorkest Buchestelle officieel als Vereniging Senioren Harmonie Boxtel ingeschreven bij de notaris en de Kamer van Koophandel.

Wij repeteren alle vrijdagen van het jaar met uitzondering van de eerste 4 weken van de zomervakantie van de scholen en indien een officiële feestdag zoals Kerst, Nieuwjaar of Koningsdag op een vrijdag valt.  

Op 24 juni treden we samen met Da Capo uit Den Bosch op in de Bon Salon tent in het heerlijke park van Kasteel Stapelen, u bent van harte welkom om te komen luisteren en genieten. We kijken er naar uit!

Vanaf 19.30 uur : Stoke

Duetten, pop en veel muzikanten

De zaterdagavond van 24 juni 2023 is het zover. Coverband Stoke staat deze avond garant om u muzikaal te gaan verwennen en ze zullen ook veel nieuwe muziek laten horen!

Vorig jaar in de Spiegeltent had Stoke het eerste officiële optreden met aanwinst Charlotte Pennings. Dat ze het afgelopen jaar niet hebben stilgezeten, laten ze deze avond graag aan u horen! Samen met frontman Auke zullen er nu bijvoorbeeld ook mooie duetten de revue passeren. Het repertoire dat van origine voornamelijk blues en soul was, is nu een stuk breder geworden met de inbreng van  herkenbare popnummers. Het podium dat vol met muzikanten zal staan (8!), maakt dus meer variatie in hun muziek dan vorig jaar en hopen zo dat het voor iedereen wederom heerlijk muzikaal genieten gaat worden.

Stoke kan niet wachten en hebben erg veel zin om samen met u er een top avond van te maken. Allemaal graag tot de 24e!

Stoke live on stage!
Tijd:     19.30 uur – 22.30 uur
Must:     Dansen!