MEI 27

Wittlich met Knoestjes & Swanee bridge Jazz band

Vanaf 17.00 uur: Wittlich borrel met Knoestjes uit Esch -besloten bijeenkomst-

Over de Knoestjes:

De Knoestjes zijn opgericht in 1971 en onze groep bestaat uit 20 muzikanten. We zijn jarenlang geleden gestart als hofkapel van de Oggelvorsenpoel. Nog steeds zijn we tijdens de carnavalsdagen met Prins en gevolg op pad, maar buiten deze 4 gezellige dagen met carnaval zijn we het hele jaar actief met allerlei muzikale activiteiten. Je kunt ons tegenkomen op markten, kapellenfestivals, feestjes en dit jaar ook in de spiegeltent in Boxtel.

Bijna elk jaar zorgen we voor een speciaal evenement in de vorm van een Knoestjes & Friends, wat voor ons een muzikale uitdaging is en waar we met regionale artiesten onze muzikale kunsten vertonen. Dit jaar is dit speciale evenement ‘A magical Christmas’ op 16 december in de Es in Esch. Wil je meer weten over de Knoestjes? Kijk dan op onze facebookpagina De Knoestjes | Facebook.

Deze bijzondere dag staat in het teken van de jumelage Boxtel met Wittlich. Na de Corona jaren is er eindelijk weer de gelegenheid de uitwisselingen op te pakken en een delegatie te ontvangen. Het gezelschap zal in de middag in het gemeentehuis en centrum verblijven, om 17.00 uur zal de gehele delegatie richting de spiegeltent gaan waar er een borrel en muziek is om het geheel feestelijk te onderstrepen. Tijdens dit gedeelte zullen de burgemeesters een korte toespraak houden. Vanaf 19.00 uur is er een dinerbuffet. Dit alles is enkel voor genodigden.

Borrel en Diner Wittlich & Swanee Bridge Jazz Band -besloten-


Let op. Deze bijeenkomst op 27 mei is besloten, maar liefhebbers van New Orleans-jazz komen 22 juni wel aan hun trekken in de Bon Salon tent! Daar verzorgt de Swanee Bridge Jazz band dan vanaf 13.30 uur wederom een optreden.