juni 3

Dükerskoor, Silent Disco

Het Dükerskoor: al jaren een begrip in Boxtel

Het Dükerskoor is opgericht september 1998 en houdt iedere vierde maandag van de maand een “Open Avond” in vroeger Grand Café Rembrandt en tegenwoordig in Gemeenschapshuis “De Rots”. Deze avonden zijn gratis toegankelijk en er worden tekstmappen uitgedeeld zodat iedereen kan meezingen. Deze avonden worden altijd goed bezocht en er wordt volop meegezongen.

Ons repertoire bestaat uit smartlappen, levensliederen en zeemansliedjes. Dus gezellige liedjes die iedereen kent.

In 2015, 2017 en 2019 heeft ons koor vele malen mogen optreden in deze spiegeltent en dat gaf altijd een aparte dimensie en sfeer aan ons optreden.

Daarom treden wij zo graag op in spiegeltent “Bon Salon”. U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 3 juni a.s. Ons optreden met speciale gasten als onze Mantelzorgers is van 14.00 tot 16.00 uur. Ook liggen er natuurlijk tekstmappen klaar. Bij goed weer zingen we buiten in een tent, bij minder goed weer in de spiegeltent!

Praktische info

Programma:
13.30 uur                         Inloop
14.00 – 16.00 uur           Optreden Dükerskoor met Mantelzorgers  

 

Mantelzorgers en hun naasten zijn deze middag speciaal uitgenodigd. Zij kunnen zich aanmelden via Steunpunt Mantelzorg Boxtel van Contour de Twern via 0411- 655 899 of via deze link: https://forms.office.com/e/q6zCi1fe1K 

Opgeven kan tot zaterdag 27 mei. 

 

Avond: Silent Disco

Waar kun je nu beter een silent disco organiseren dan in een prachtige danssalon midden in de bossen?! Kom op zaterdag 3 juni mee dansen.
Bij een silent disco komt de muziek door een koptelefoon, waar je zelf de zender van kiest. Schudden met die heupen, handjes in de lucht of kei hard meeblèren – net waar jij zin in hebt. Terwijl jij losgaat op Martin Garrix zingt jouw buurman mee met Britney Spears.
De silent disco begint om 19:30 en duurt tot 22:30. Toegang is gratis, wel even je koptelefoon reserveren via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/silentdiscobonsalon.

Tijd: vanaf 19.00 uur