juni 11

Wijnspijs at The Park

Een middag vol wijn, spijs en muziek 

Boxtelse Wijnspijs Tour at the Park

Muzikaal “wijnen” met Into FM en Bosch Wijnkopers 

Klaar voor een wijnzinnig leuke zondag? Tijdens de Boxtelse Wijnspijs Tour at the Park kun je genieten van 5 verschillende wijnen met 5 bijpassende gerechtjes. Een heerlijke zondagmiddag met de ultieme wijnspijs combinaties en akoestische live muziek van IntoFM!

Start: vanaf 13.00 uur
Kosten: € 44.95 pp
Aanmelden: via info@boschwijnkopers.nl of bel 06-42284505

Over IntoFM:

Het muzikaal duo INTO FM staat garant voor een vrolijke muzikale sfeer tijdens de Wijnspijs Tour in de spiegeltent. Met passie en enthousiasme nemen Myrinke en Frank je mee op een muzikale reis van bekende coversongs uit jaren 70-80, via enkele Franse en Spaanse nummers tot aan het top 40 repertoire van nu. Soms met gevoelige luistermuziek die je ontroert maar ook met uptempo (dans)nummers die iedereen in beweging brengen. Gezelligheid gegarandeerd!

De onbevangen zangeres Myrinke en de allround gitarist Frank vormen samen het akoestisch duo INTO FM. Vanaf 2016 met de ambitie om muziek te maken die je raakt, muziek om te beleven. Dat maakt elk nummer met zorg wordt gekozen, gespeeld en gezongen.

Zangeres Myrinke van Werkum kent een jazzy achtergrond, gitarist Frank van Gerwen vindt zijn oor-sprong in rockbands, maar ook in country en andere stijlen. Samen hebben ze een brede muziek-smaak en brengen ze als akoestische duo INTO FM sfeer, afwisseling en herkenbare songs die bij ieder goed in het gehoor liggen.

Kom ook genieten deze middag! Meld jouw gezelschap nu aan door een email te sturen naar info@boschwijnkopers.nl of te bellen naar 06-42284505.