juni 18

Slagwerken,
Picknicken & Ierse Sessie 

Een heerlijke vaderdag in het park!

10.30 uur: Jeugd slagwerken uit Esch, Liempde en Boxtel

Trakteer je vader op vaderdag op een slagwerkfeestje ! (en neem ook de rest van de familie en vrienden mee)

De rust op Stapelen zal voor even worden verstoord…..Want op zondagochtend 18 juni treden de jeugdslagwerkgroepen van JooP Muziekopleiding Boxtel en Fanfare Concordia Liempde op. Zij zullen jullie trakteren op een programma met leuke beats.

Beide groepen bestaan uit jongens en meiden die een slagwerkopleiding volgen in Boxtel en Liempde. Sommigen hebben nog maar enkele maanden les en anderen al een paar jaar. Deze mix staat garant voor een stevig staaltje slagwerk.

De slagwerkers staan onder leiding van Lynyrd Denissen en Willie van der Steen.

Dus….zorg dat het vaderdagontbijt op tijd wordt geserveerd want dit optreden wil je niet missen !! Om 11.00u starten de slagwerkers dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Start: 11.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur

Vanaf 11.00 uur: Picknicken op Stapelen!

Op Vaderdag, zondag 18 juni, gaat Boxtel picknicken op Stapelen.

Van 11:00 – 15:00 uur wordt het park rondom de Bon Salon spiegeltent omgetoverd tot een heerlijke plek voor een dorpspicknick waar je samen met familie, vrienden of buren geniet van lekkere (zelf meegebrachte) hapjes en allerlei vermaak voor de kinderen. Daar waar iedereen elkaar treft op een kleedje, luierend in het gras, de kinderen spelend in de schaduw van “ons” Kasteel Stapelen was een picknick nog nooit zo leuk!

Kom je ook? Alles mag, want vrijheid blijheid, dus breng je eigen kleed, bal, parasol, gitaar en gevulde picknickmand mee. In het park zijn ook verse koffie en enkele versnaperingen verkrijgbaar. Het mag lekker ongedwongen blijven, breng dus vooral ook je eigen lekkernijen mee.

Iedereen is van harte welkom !

Start: Vanaf 11.00 uur

Vrije inloop

13.30 uur: Boxtelse Ierse Sessie 

Loop even binnen tijdens de Picknick 

Ierse en gerelateerde ballads worden gezongen en gespeeld door muzikanten met gitaar, viool, accordeon, tin-whistle, bodhran, cajon, harp, concertina, enz.

Liefhebbers van Ierse cultuur en Ierse muziek zijn méér dan welkom.

Tijd: Open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur tot ca. 17.00 uur