JUNI 23

Jeu de Boules, Wereldkoor, Traveler, Afsluiting Dorpsfeest, Ducktownband

Ochtend/middag:
Jeu de Boules Toernooi Kasteel Stapelen 2024

Zondag 23 juni 2024 vindt alweer de zevende editie van Jeu de Boules toernooi Kasteel Stapelen Boxtel plaats.
De Spiegeltent Bon Salon staat weer in het kasteelpark en er is de gehele dag live muziek. In deze prachtige ambiance gaan de spelers in tweetallen (doubletten) op sportieve wijze op zoek naar de nieuwe Ridders/Jonkvrouwen van Kasteel Stapelen die zich daarmee EEUWIGE ADELLIJKE ROEM verwerven.

Het programma:
10.00 uur: ontvangst, koffie/thee, ingooien.
10.30 uur: start jeu de boules ronden.
15.30 uur – 16.00 uur: finale jeu de boules.
Aansluitend de prijsuitreiking: ridderslag winnaars tot ‘Ridder en/of Jonkvrouw’, en receptie Ridder(s) en/of Jonkvrouw(en)

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Ochtend: Wereldmuziek door het Wereldkoor Boxtel 

Wereldkoor Boxtel, Wij komen……ZIngen!     
Wij zijn het Wereldkoor Boxtel
Het Boxtelse Wereldkoor bestaat inmiddels veertien jaar. Op 10 maart 2010 heeft het Wereldkoor voor het eerst opgetreden tijdens de Internationale Vrouwendag.
Aanvankelijk was het de intentie dat het een eenmalig optreden zou zijn. Geertje Schellekens, muzikaal leider van het eerste uur, heeft voor die gelegenheid een koor bijeengebracht samengesteld uit 22 verschillende culturen. Veertien jaar later maken Geertje en alle koorleden nog steeds met plezier muziek. Muziek van over de hele wereld, muziek door koorleden vanuit de hele wereld

Tijd: 11.00 uur – 12.00 uur

Middag: Wereldmuziek door Traveler (Americana)

Dorpsfeest Boxtel verwelkomt voor de eerste maal de band Traveler op het podium. Deze americaband bestaat uit de muzikanten Sven, Gerard, Jeroen, Hanneke en Wilmar.
Traveler brengt het publiek de beste Americana, moderne countrymuziek, folk en blues. Op 23 juni brengt Traveler onder meer nummers van de Eagles, the Band, CCR, John Mayer, en nog veel meer!
En zij betreden het podium van de Spiegeltent Bon Salon in een nieuwe bezetting en met een gloednieuw repertoire.
Mis deze unieke sound niet! Tot ziens op 23 juni

Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur

Middag: Afsluiting van het Dorpsfeest Boxtel 2024

Op zondag 23 juni wordt allereerst het traditionele jeu de boulestoernooi in het kasteelpark gehouden. Gedurende dit sportieve en gezellige tournooi treden  het Wereldkoor en Americanaband Traveller in en rond de spiegeltent op.
De prijsuitreiking van het jeu de boulestoernooi zal rond 16.00 uur zijn.

Om 17.00 uur worden alle vrijwilligers van het Dorpsfeest 2024, degenen de tent opbouwen en afbreken maar ook alle vrijwilligers die zich dagelijks voor de bar, keuken etc. ingezet hebben, speciaal uitgenodigd.
Er worden dankwoorden uitgesproken door burgemeester Ronald van Meygaarden, onze reus Jas de Keistamper en voorzitter Wim Ketelaars.

Voor de muziek, tijdens de gezellige nazit, zorgt de Ducktownband en tot hoe lang het duurt…., laten we met z’n allen met veel plezier terug kijken op een geslaagd Dorpsfeest 2024!!
Uiteraard is iedereen van harte welkom.

Tijd: 17.00 uur – ……….. uur

Middag/avond: Muziek van de Ducktownband Boxtel

Opnieuw zal de Boxtelse Ducktownband de muzikale afsluiting van het Dorpsfeest Boxtel 2024 verzorgen. Zij ervaren het als een eer om het Dorpsfeest 2024  -het culturele initiatief wat Boxtel uniek maakt- te mogen afsluiten.

De Ducktownband is een enthousiaste groep muzikanten afkomstig uit Boxtel en omgeving en staat onder leiding van een enthousiaste muzikaal leider/repetitor.
Het repertoire is zeer afwisselend; van ABBA tot Hazes en van Guns N’Roses tot V.O.F. de Kunst. 

Alle muzikanten van de Ducktownband kennen een andere muzikale achtergrond, maar wat voor hen centraal staat is samen muziek maken. Gezelligheid en vooral humor mag hierbij niet ontbreken. 

Lijkt het je leuk om met ons mee te komen spelen, gezellig!!  Wil je meer weten van ons of wil je ons uitnodigen voor een optreden? Spreek iemand van ons aan of stuur een e-mail naar ducktownband@gmail.com

Tijd: 17.00 uur – 21.00 uur