mei 26

Afterparty Bloedprocessie met muziek van het Bobeli en Encore

Middag/avond: Afterparty Bloedprocessie 

Afterparty Bloedprocessie met muziek van het Saxofoonkwartet Bobeli  en het Boxtelse kwartet Encore.

Op zondagmiddag 26 mei vieren medewerkers en deelnemers van de Heilig Bloedprocessie samen de historische gebeurtenis dat honderd jaar geleden één van de twee bloeddoeken vanuit Hoogstraten in België is teruggekeerd naar Boxtel.
Dit wordt met elkaar gevierd in de betoverende en sfeervolle omgeving van de Spiegeltent Bon Salon, gelegen in de prachtige en weelderige tuinen van kasteel Stapelen.

Samen vieren en gezellig genieten van de ontmoeting op een historische locatie in Boxtel. Ook dit jaar zal het Saxofoonkwartet Bobeli én het muziekgezelschap Encore voor de perfecte muzikale omlijsting zorgen, waardoor deze gelegenheid nog onvergetelijker wordt. Kortom een speciale gelegenheid met een historisch en feestelijk karakter voor de medewerkers en deelnemers van de Heilig Bloedprocessie.

Tijd: 15:30 uur – 21:30 uur

Muziek van Encore

Het Boxtelse kwartet ENCORE vertolkt Franse liedjes van allerlei genres. In een ongedwongen sfeer komen chansons, ballades, smartlappen en popnummers langs, waar het publiek op eigen wijze van kan genieten.

Vaak vindt men ENCORE dan ook op braderieën, brocantes, jeu-de- boules toernooien, wijnproeverijen  en andere Frans-getinte buitenactiviteiten.

In het repertoire van ENCORE komen veel herkenbare nummers voor. De meeste songs ervan waren een hit  in Nederland. Favoriete artiesten: Jacques Brel, Charles Aznavour,  Adamo, Jacques Dutronc, Gilbert Becaud, Johnny Hallyday, Edith Piaf, Julien Clerc. Zelfs Serge Reggiani,  Cheb Khaled , Noir Desir.

ENCORE bestaat uit: Els Egge (dwarsfluit, piccolo), Jules Groenen (bas en zang), Ad van den Nosterum (keyboard en zang) en Henk de Windt (gitaar en zang).

Tijd: 15:30 uur – 21:30 uur

Muziek van het Saxofoonkwartet Bobeli

Het Saxofoonkwartet Bobeli is een muziekgezelschap van (uiteraard) vier muzikanten uit Boxtel, Best en Liempde.
Met sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon spelen ze al gedurende enkele jaren en hebben inmiddels een heel divers programma en uitgebreid repertoire opgebouwd.
Van klassieke stukken van bijvoorbeeld Vivaldi en Mendelssohn tot popsongs van de Beatles en Queen.

Tijd: 15:30 uur – 21:30 uur